Klaverjassen

Klaverjascompetitie onderling. (I.VM de Corona maatregelen voorlopig geen klaverjassen)

Gedurende de wintermaanden hebben we voor de liefhebbers ook elke maand een klaverjasavond. Drie rondes per avond worden er gespeeld met koppels die door loting tot stand komen. Vijf zaterdagavonden in totaal in oktober, november, januari, februari en maart. De bijzondere zesde competitiedag wordt altijd tegen kerstmis op de zondagmiddag gehouden. Dan richten we gelijk een warm en koud buffet aan, dat elk jaar weer verrassend uitpakt.

Geklaverjast wordt er natuurlijk om de prijzen. Na zes ronden wordt de eindstand bepaald door de vier beste resultaten bij elkaar te tellen. De houder van het hoogste puntenaantal wint dan de wisselbeker. Maar ook voor degene met het laagste totaal aantal punten is er een wisselprijs. Die wint de wissel-poedelprijs en misschien wordt die nog wel meer begeerd dan de hoofdprijs.

Elke avond zijn er snackhapjes en het is altijd beregezellig. De laatste tijd spelen we meestal op 5 tafels, maar soms worden dat er maar vier. We kunnen dus nog best een aantal kaartenthousiastelingen gebruiken. De kosten per avond zijn € 2,50 per persoon. Als je denkt: “dat is wel wat voor mij” geef je dan op via een mailtje aan: [email protected] Wij zorgen dan tijdig voor een uitnodiging voor de eerste keer van het nieuwe seizoen. Vooralsnog is dat 20 oktober a.s., tenzij de nieuwe wintercompetitie nog voor een aanpassing van deze datum zorgt.    

Rob en Lammy van Haarlem

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-52811301 vanaf 18.00 uur 06-34638677

Address

Weegbreestraat 19
1562 SE Krommenie

KVK-nummer

40617665