Jeugd Clubkampioenschappen

Vanaf maandag 11 juni tot en met zondag 24 juni 2018 zijn weer de Jeugd Clubkampioenschappen Dubbel bij De Cromme Bal. Doe je mee? Let op! dit jaar hebben we er voor gekozen om in juni alleen de Jeugd Clubkampioenschappen voor de dubbel te spelen en in september combineren we de enkel en de mix. Dit is dus anders dan andere jaren.

Inschrijven:

Als je een partner hebt gevonden, kun je je tot en met dinsdag 5 juni inschrijven.  Beide partners moeten zich apart inschrijven! In de bijlage kun je lezen hoe je je kunt inschrijven en waar je op moet letten. Lees de bijlage goed door.

In schrijven voor de categorie Rood of Oranje kan door te klikken op de volgende link      ON LINE INSCHRIJVEN ROOD OF ORANJE  voor de oudere jeugd kan dit hier ON LINE INSCHRIJVEN OUDERE JEUGD

Wel/geen verhinderingen

Ga zorgvuldig te werk bij het inschrijven en vergeet vooral niet om je verhinderingen door te geven. Het kost ons veel tijd als we steeds wedstrijden moeten verplaatsen als een speler toch verhinderd blijkt te zijn. En houd het finaleweekend vrij! Gezien de ervaring met vorige jaren zullen we dit jaar bij het plannen van de finales helaas streng moeten zijn. 

Hulpouders

Wij zijn op zoek naar hulpouders die 1 of 2 zitdiensten willen meedraaien tijdens de clubkampioenschappen. Als je (ouder) aangeeft welke middag (vanaf 16.00u) je kunt, dan kunnen we je daarvoor indelen. Jullie reacties zijn meer dan welkom! Wij hebben er in elk geval weer zin in! Het wordt vast weer een super-sportief en gezellig toernooi met prachtige wedstrijden onder een (hopelijk) stralende zon!    

Bijlage

De bijlage kan geopend worden door op onderstaande link te klikken.

 

Inschrijfinstructie jeugdclubkampioenschappen dubbel 2018.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-40672995 of 075-6212367

Address

Titanialaan 13
1562 ZC Krommenie
Nederland