SPONSORKLIKS

25 augustus 2021

 Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan De Cromme Bal, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Cromme Bal ontvangt hiervoor geld in de clubkas.  Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Cromme Bal. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je De Cromme Bal ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de volgende Link:  

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7279  

Kleine moeite, voor De Cromme Bal zijn het directe inkomsten.  

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Cromme Bal. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert De Cromme Bal hier direct van!  

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.   

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch De Cromme Bal weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Cromme Bal is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Cromme Bal niets op.   

Kees Koomen

Penningmeester 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-52811301 vanaf 18.00 uur 06-34638677

Address

Weegbreestraat 19
1562 SE Krommenie

KVK-nummer

40617665