KNLTB Clubapp

De KNLTB Clubapp is een app voor op je iPhone of Android telefoon waarin je een aantal zaken gemakkelijk kunt regelen. Deze app is gratis voor alle KNLTB leden.

Wat kun je met KNLTB CLubapp?

Op dit moment zitten de volgende functies in de app:

  • Je hebt direct toegang tot clubnieuws en de clubagenda. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die door TV. De Cromme Bal worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen je club. Daarnaast is het mogelijk om een agenda item tot favoriet te maken. Favoriete agenda-items komen in je persoonlijke agenda.
  • In je profiel kun je je speelsterkte bekijken en je favoriete agenda items. Je kunt bijvoorbeeld ook favoriete spelers en competitieteams toevoegen. Ook kun je je eigen foto aanpassen.
  • Kan jouw vaste tennismaatje niet spelen, maar wil je wel graag tennissen? Of wil je eens met iemand anders van de club spelen? Via Maatjes kun je een speler vinden die aan jouw voorkeuren voldoet. Zo kun je speelsterkte, leeftijd en geslacht aangeven, en automatisch verschijnen de leden die aan dit profiel voldoen en beschikbaar zijn. Stuur hem of haar een uitnodiging en ga samen de baan op! Uiteraard kun je jezelf ook als maatje beschikbaar stellen. Hoe meer, hoe beter.
  • Je hebt inzicht in alle competitiestanden- en uitslagen. Niet alleen van je eigen team, maar van alle andere teams binnen TV De Cromme Bal kun je zien hoe ze ervoor staan. 
  • Het is mogelijk om via instellingen aan te geven hoe snel en wanneer je herinneringen wilt ontvangen zoals een herinnering voor een clubagenda evenement. 
  • In combinatie met het KNLTB Afhangbord is het mogelijk om via de optie afhangen een baan te reserveren. Dit onderdeel wordt echter door TV De Cromme Bal nog niet ondersteund. Afhangen blijft plaatsvinden op de gebruikelijke manier, dus via het afhangbord in ons clubhuis.
  • Onder Dienstenplanner kunt u zien wie er deze dag kantinedienst heeft
  • Onder Organisatie ziet u de gegevens van onze club. Bellen, mailen of de site bezoeken kan ook via dit item. 

Downloaden

De Clubapp voor de eerste keer gebruiken

Als je de clubapp voor de eerste keer gebruikt, dan moet je eerst zoeken naar TV De Cromme Bal. Vervolgens kun je inloggen met je bondsnummer en het wachtwoord dat je ook gebruikt om in te loggen op de site van de KNLTB. Heb je nog geen wachtwoord, dan moet je er eentje aanmaken. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-52811301 vanaf 18.00 uur 06-34638677

Address

Weegbreestraat 19
1562 SE Krommenie