Lidmaatschap

LID WORDEN

Als u lid wilt worden van onze gezellige tennisvereniging dan kunt u zich hier online inschrijven.

  • Nadat het inschrijfformulier is ontvangen, neemt de ledenadministratie contact met u op.
  • De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie een recente pasfoto heeft ontvangen. Uw pasfoto mag u ook scannen en als jpg-bestand e-mailen naar [email protected]
  • Uw lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand.
  • Het duurt ongeveer twee weken tot uw aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.
LIDMAATSCHAP JEUGD EN SENIOREN 2023

Contributie per jaar

Tarieven

Senior lidmaatschap (vanaf 17 jaar)

€ 150,00
Jeugd lidmaatschap  t/m 16 jaar

€  90,00

Jeugd lidmaatschap t/m 11 jaar

€  60,00
Jeugd lidmaatschap t/m   8 jaar

€  34,00

G-Tennis lidmaatschap

€  60,00


INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 25,00 voor seniorleden en € 10,00 voor jeugdleden.

BETALING VAN DE CONTRIBUTIE

U ontvangt per mail een factuur via KNLTB.Collect. In deze mail kunt u een betaalkeuze maken want de factuur kan in 1 of 2 termijnen betaald worden. Dit kunt u zelf aangeven nadat u de betaalkeuze heeft gemaakt. Heeft u geen e-mailadres dan ontvangt u een factuur per post.

OPZEGGING LIDMAATSCHAP

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging alleen schriftelijk of per mail bij de ledenadministratie voor 1 december in het contributiejaar. Bij tussentijdse opzegging blijft men de volledige contributie schuldig.

DONATEUR

Ook hebben wij de mogelijkheid om donateur te worden van onze vereniging. Indien u zich hiervoor wilt aanmelden stuur dan een mail naar [email protected]. Vanaf € 25,00 per jaar kunt u zich al aanmelden.

TENNISPAS

Als u lid bent van De Cromme Bal wordt u ingeschreven bij de KNLTB en krijgt u een tennispas. Dit pasje heeft u nodig om toernooien en competitie te spelen en u kunt er de deur naar de kleedkamers mee openen als de kantine gesloten is. Ook is het mogelijk om geld op de pas te zetten waarmee betaald kan worden in onze kantine. Dit gebeurd dan via een pintransactie op de kassa in onze kantine.

Als u lid bent van De Cromme bal dan kunt u gebruik maken van de KNLTB Clubapp. Deze app is gratis voor KNLTB leden. Zo bent u snel op de hoogte van alle evenementen die door de Cromme Bal worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen onze club. Zie voor meer informatie de pagina KNLTB Clubapp op onze site.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis 075-6217548 / Secretaris 06-52811301 na 18.00u 06-34638677

Adres

TENNISPARK: Rosariumpark 184, 1561 TZ Krommenie
POSTADRES: Weegbreestraat 19, 1562 SE Krommenie

KVK-nummer

40617665