Lidmaatschap

LID WORDEN

Indien je lid wilt worden van onze gezellige tennisvereniging dan kan je je hier on line inschrijven.

Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen.  Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerst volgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid ben van De Cromme Bal word je ingeschreven bij de KNLTB en krijg je een tennispasje. Dit pasje heb je nodig om een baan te kunnen afhangen om vrij te tenissen. Ook is het mogelijk om geld op de pas te zetten waarmee betaald kan worden in onze kantine. Dit gebeurd dan via een pintransactie op de kassa in onze kantine.

Als je lid ben van De Cromme bal dan kan je gebruik maken van de KNLTB Clubapp. Deze app is gratis voor KNLTB leden. Zo ben je snel op de hoogte van alle evenementen die door de Cromme Bal worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen onze club. Zie de informatie op onze site.

 

TARIEVEN LIDMAATSCHAP

Senior lidmaatschap (vanaf 17 jaar) € 125,00
Jeugd lidmaatschap  t/m 16 jaar

€  75,00

Jeugd lidmaatschap t/m 11 jaar €  50,00
Jeugd lidmaatschap t/m   8 jaar €  25,00
G-Tennis lidmaatschap €  25,00

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 25,00 voor seniorleden en en € 10,00 voor jeugdleden.

BETALING VAN DE CONTRIBUTIE

U ontvangt per mail een factuur via KNLTB.Collect. In deze mail kunt u een betaalkeuze maken en eventueel een vraag stellen over de factuur. De factuur kan in 1 of 2 termijnen betaald worden. Dit kunt u zelf aangeven nadat u de betaalkeuze heeft gemaakt. Heeft u geen e-mail adres dan ontvangt u een factuur per post.

OPZEGGING LIDMAATSCHAP

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging alleen schriftelijk of per mail bij de ledenadministratie voor het einde van het verenigingsjaar met een opzegtermijn van 4 weken. Bij tussentijdse opzegging blijft men de volledige contributie schuldig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-40672995 of 075-6212367

Address

Titanialaan 13
1562 ZC Krommenie
Nederland