Jeugd activiteiten

Op onze vereniging hebben we een grote, gezellige jeugdafdeling waarvoor veel jeugdactiviteiten worden georganiseerd. Door het jaar heen vinden onderstaande evenementen plaats waar ieder jeugdlid zich voor kan inschrijven. 

Voor alle activiteiten geldt dat deze jaarlijks van datum of thema kunnen veranderen. De meeste activiteiten zijn gratis als je lid bent van de Cromme Bal. De volledige actuele lijst met activiteiten vind je in de activiteitenkalender op de website.  

Februari

Op een zondag in februari / maart is het Ouder/Kind toernooi waarbij de jeugdspelers samen met een volwassene zoals 1 van de ouders, buurman, tante of oom een paar wedstrijden spelen. Lekker met warme choco en gluhwein dit jaar.  

Ouder Kind Toernooi Cromme Bal  Ouder Kind Toernooi wedstrijden Cromme Bal

Maart 
Het Jeugdinvitatietoernooi vindt plaats op een zondag in maart. Alle jeugdleden mogen een vriendje of vriendinnetje dat geen lid is van De Cromme Bal uitnodigen om wedstrijdjes te spelen tijdens dit toernooi.  

April - Mei - Juni
Rond begin april wordt gestart met de voorjaarscompetitie. Iedere zondag speelt de jeugd dan in kleine teams wedstrijden thuis en uit op verschillende verenigingen in de omgeving. Voor nieuwe jeugdleden en  jeugdleden t/m 8 jaar wordt door de trainers beoordeeld of het jeugdlid al toe is aan competitie spelen. 

Juli 
In juli wordt het Cromme Bal Open Jeugd toernooi op onze vereniging gespeeld. Traditiegetrouw het jeugdtoernooi georganiseerd door de Cromme Bal waarbij ook jeugdleden van andere verenigingen zich kunnen inschrijven.  

Augustus / september
Vlak na de zomervakantie vindt elk jaar het WhozNext tenniskamp plaats. Met veel kids hebben we het heel erg leuk op de tennisbaan. In 2022 was het thema Summer Party met wel 40 kids. Dit was een dag weekend vol feest met tennis, een stormbaan, een speurtocht in het donker, kampvuur en overnachten in tentjes op de baan. Dit wil je niet missen en hier moet je bij zijn.

September
Grote clubactie: Alle basisschool kinderen krijgen een verkoopboekje om loten te gaan verkopen. Van ieder verkocht lot is een gedeelte voor de vereniging. Met de opbrengst wordt iets leuks bedacht voor de kinderen. In 2022 was het een heus Cromme Bal festival. Dit was een dag vol feest met tennis en leuke andere sporten maar ook Food & Music.

In september start ook de najaarscompetitie waar alle jeugdteams aan mogen deelnemen.  

Oktober
In oktober spelen we in drie weken wedstrijden voor de clubkampioenschappen dubbel/enkel/mix. Alle jeugdleden mogen meedoen met de clubkampioenschappen, die tegelijkertijd ook bij de senioren worden gehouden. Wie worden onze nieuwe jeugdclubkampioenen?  

November
In deze maand wordt het P-toernooi georganiseerd. Gezellig wedstrijden spelen met alle jeugdleden en tussendoor lekker Pannenkoeken, Patat of Pasta tijdens dit evenement! 

P- tennistoernooi jeugd Cromme BalP-tennistoernooi jeugd Cromme Bal

December
Rond 5 december is het Sinterklaasfeest en wordt er getennist met bezoek van Sinterklaas en Pieten. Sint en Piet komen voor de kleinsten tot en met 9 jaar langs op de club. Ook de jeugdtennisles vol met leuke pietenoefeningen.

Het eindejaarsevenement is het lichtjestoernooi, met veel lichtjes, warme chocomelk en oliebollen. Alle jeugdleden mogen meespelen met dit gezelligheidstoernooi dat vlak voor de kerst gespeeld wordt.  

Hulp van de ouders tijdens de jeugdactiviteiten is zeer gewenst. Als je een steentje wilt bijdragen met bijvoorbeeld het clubhuis versieren, spullen klaarzetten voorafgaand of tijdens het evenement, laat het weten via de jeugdcommissie of tennistrainer. Het helpt enorm als er wat extra handjes helpen om er een top evenement van te maken! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis 075-6217548 / Secretaris 06-52811301 na 18.00u 06-34638677

Adres

TENNISPARK: Rosariumpark 184, 1561 TZ Krommenie
POSTADRES: Weegbreestraat 19, 1562 SE Krommenie

KVK-nummer

40617665