Lid worden

Wil je lid worden van de Cromme Bal ? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt.  

Wanneer moet ik lid worden van de vereniging? 

Wil je tennislessen gaan volgen, dan moet je lid worden. Als je lid bent, kun je ook vrij tennissen op het park en mag je meedoen met allerlei activiteiten die de vereniging organiseert voor de leden. 

Hoe word ik lid?

Als je lid wil worden van de Cromme Bal kun je je on line inschrijven Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid bent van de de Cromme Bal word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje. Dit pasje heb je nodig om een baan te kunnen afhangen om vrij te tenissen. Ook is het mogelijk om geld op de pas te zetten waarmee betaald kan worden in onze kantine. Dit gebeurd dan via een pintransactie op de kassa in onze kantine.

De tenniskidsmethode

Bij de Cromme Bal leer je tennissen volgens de Tenniskidsmethode. Tijdens deze methoden doorloop je verschillende fases, nameijk: de rode, de oranje, de groene en gele fase.

Kijk voor meer informatie op de pagina tenniskids

Wanneer kan ik tennissen op het tennispark?

Het park is 7 dagen in de week vrij toegankelijk voor alle leden van de tennisvereniging en je kunt altijd tennissen als er tennisbanen vrij zijn. Het park is vanaf ongeveer 08.00 uur toegankelijk. Als je wilt tennissen, hang je af door je pasje, en dat van je medespelers met wie je hebt afgesproken, in te voeren in het afhangbord. Dit hangt in het paviljoen. Zo reserveer je een baan en kun je tennissen. Het bord geeft aan tot wanneer je mag spelen.

KANTINE

Het paviljoen van het tennispark is ‘cashless’. Dat wil zeggen dat er niet meer met contact geld betaald kan worden. Je kunt op je tennispasje geld zetten en zo kun je iets kopen. En je kunt pinnen. Als je lid wordt, krijg je hierover meer informatie van de jeugdcommissie. De kantine is niet altijd open. Door de week meestal vanaf 19.00 uur, op zaterdag en zondag afhankelijk of er tennisactiviteiten zijn. 

Wat kan ik allemaal doen als ik lid ben van de Cromme Bal ?

Tennis is een individuele sport. Wil je vrij tennissen dan moet je zelf afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om op het tennispark te gaan tennissen. Bij de Cromme Bal kun je verschillende dingen doen. Je kunt meedoen aan de tenniscompetitie die de KNLTB organiseert, je kunt meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten die de vereniging zelf organiseert en je kunt meedoen aan toernooien die de Cromme Bal zelf organiseert of die andere verenigingen organiseren.

Wat heb ik nodig?

Je hebt tennisschoenen en een racket nodig. Ook tennisballen om zelf te kunnen tennissen, zijn handig.

Tarieven jeugdlidmaatschap (2020)

Jeugd lidmaatschap  t/m 16 jaar

€  87,00

Jeugd lidmaatschap t/m 11 jaar   58,00
Jeugd lidmaatschap t/m   8 jaar €  32,50

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis 075-6217548 / Secretaris 06-52811301 na 18.00u 06-34638677

Adres

TENNISPARK: Rosariumpark 184, 1561 TZ Krommenie
POSTADRES: Weegbreestraat 19, 1562 SE Krommenie

KVK-nummer

40617665