Jeugdlidmaatschap

Wil je lid worden van de Cromme Bal? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. 

Mogelijkheid proefles

Wil je eerst kijken of je het leuk vindt op de Cromme Bal? Kom een proefles volgen tijdens de training! Meld je aan via de jeugdcommissie : [email protected]

Hoe word je lid?

Vind je tennis bij ons leuk na de proefles en wil je lid worden? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier. Voor alle jeugdleden vinden we het belangrijk dat je ook training / tennisles gaat volgen. 

Zodra je je hebt ingeschreven, deelt de trainer je in een trainingsgroepje van jouw leeftijd en tennisniveau in en kun je ook vrij tennissen op het park. Daarnaast mag je dan meedoen met allerlei leuke jeugdactiviteiten die de vereniging organiseert voor de leden.

  • Via deze link online inschrijven vul je het formulier in.
  • Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op.
  • De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto kun je uploaden met het formulier maar mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen.
  • Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand.
  • Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Tarieven jeugdlidmaatschap (2024)

Contributie per jaar Tarieven
Jeugdlidmaatschap t/m 8 jaar €   36,00
Jeugdlidmaatschap t/m 11 jaar €   64,00
Jeugdlidmaatschap t/m 17 jaar €   96,00
Juegdlidmaatschap t/m 21 jaar € 100,00


Trainingstarief / tennisles

Bij tennis betaal je naast het verenigingslidmaatschap ook apart een factuur voor de tennistraining. De kosten voor 1 trainingsuur zijn per trainingsgroep (6 - 8 kinderen) € 49,50 per groep. Dit bedrag wordt dus gedeeld door het aantal kinderen wat deelneemt in de groep. In de schoolvakanties zijn er geen tennistrainingen.

Tennispas

Als je lid bent van de Cromme Bal word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje. Dit pasje heb je nodig als je competitie gaat spelen en je kunt er de kantinedeur naar de kleedkamers mee openen als deze gesloten is. Ook is het mogelijk om geld op de pas te zetten waarmee je consumpties kan betalen in onze kantine. Het paviljoen van het tennispark is ‘cashless’. Dat wil zeggen dat er niet meer met contant geld betaald kan worden. De kantine is niet altijd open. Door de week meestal vanaf 19.00 uur, op zaterdag en zondag afhankelijk of er tennisactiviteiten zijn. 

De Tenniskids-methode

Bij de Cromme Bal leer je tennissen volgens de Tenniskids-methode. Tijdens deze methoden doorloop je verschillende fases, namelijk: de rode, de oranje, de groene en gele fase.

Kijk voor meer informatie op de pagina over de tenniskids-methode

Wanneer kan ik tennissen op het tennispark?

Het park is 7 dagen in de week vrij toegankelijk voor alle leden van de tennisvereniging en je kunt altijd tennissen als er tennisbanen vrij zijn. Het park is vanaf 08.00 uur toegankelijk. Als je wilt tennissen, reserveer je een baan via de KNLTB ClubApp samen met jouw medespelers met wie je hebt afgesproken.

Wat kan ik allemaal doen als ik lid ben van de Cromme Bal ?

Wil je vrij tennissen dan kun je zelf afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om op het tennispark te gaan tennissen. Bij de Cromme Bal worden verschillende jeugdevenementen georganiseerd waarvoor je je kunt opgeven. En je kunt meedoen aan de tenniscompetitie die de KNLTB organiseert. Of je inschrijven bij toernooien die andere verenigingen organiseren.

Wat heb ik nodig?

Je hebt tennisschoenen en een racket nodig. Ook tennisballen om zelf te kunnen tennissen, zijn handig.

Lees voor meer informatie ook het jeugdinformatieboekje

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis 075-6217548 / Secretaris 06-52811301 na 18.00u 06-34638677

Adres

TENNISPARK: Rosariumpark 184, 1561 TZ Krommenie
POSTADRES: Weegbreestraat 19, 1562 SE Krommenie

KVK-nummer

40617665